Bedrijfsprofiel

Mos Milieu is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau en behoort al jaren tot een van de toonaangevende bureaus op het gebied van Milieuonderzoek.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de hoofdvestiging in Rotterdam en de vestigingen in Amsterdam, Enter en Helmond. Hierdoor zijn wij in staat om onze specifieke kennis en deskundigheid in te zetten in heel Nederland.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers voor Mos Milieu BV zijn onder meer aannemers, projectontwikkelaars, constructeurs, architecten, Rijkswaterstaat, waterschappen, ProRail, lokale overheden, industriële partijen en particulieren.

Kwaliteit en certificeringen

Kwaliteit en veiligheid zijn voor Mos Milieu niet alleen belangrijke begrippen maar maken onderdeel uit van de dagelijkse bedrijfsvoering en zijn in de hele organisatie geïntegreerd.

Op basis van dit kwaliteits- en veiligheidssysteem is een NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat aan Mos Milieu toegekend. Voor het milieukundig bodemonderzoek is het certificaat voor veldwerk bij milieuhygiënisch bodemonderzoek, BRL SIKB 2000 met diverse onderliggende protocollen 2001, 2002 en 2018 verleend. Voor het saneren hebben wij het certificaat voor milieukundige begeleiding van (water)bodemsaneringen, BRL SIKB 6000 met onderliggend protocol 6001. Voor het keuren van grond in partijen zijn wij gecertificeerd voor monsterneming voor partijkeuringen BRL SIKB 1000, protocol 1001.

Organisatie

Mos Milieu is een dochter van Scanhold te Lijnden en Mos Consultants en Engineers te Rotterdam.

De Scanholdgroep kan u via de zusterbedrijven Terrascan, Fiberscan en ScanAcademy ook van dienst zijn op het gebied van veiligheidskundige begeleiding en -advies, asbestinventarisatie en begeleiding bij asbestsanering en opleiding op het gebied van bodem, asbest en veiligheid.

De Mosgroep kan u via het zusterbedrijf Mos Grondmechanica ook van dienst zijn op het gebied van geotechniek, geohydrologie en mechanische boringen.

Samen kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden en u altijd flexibel van dienst zijn.