Gezocht Adviseurs / Projectleiders voor Vestiging Rotterdam

Voor onze vestiging in Rotterdam is Mos Milieu per direct op zoek naar (Senior) Milieukundig Adviseurs of ervaren Milieukundig Projectleiders.

De functie bestaat uit het aansturen van projecten (als adviseur) en van een projectteam (als projectleider) op het gebied van bodemonderzoek en – sanering. Binnen deze functie draagt de adviseur of projectleider zorg voor een goede afstemming met opdrachtgevers en andere betrokken partijen en is verantwoordelijk voor budgetbewaking op projectniveau (als adviseur) en op vestiging niveau (als projectleider).

Kandidaten moeten beschikken over de volgende eigenschappen:

  • In staat zijn om zowel met uitvoerenden als opdrachtgevers effectief te communiceren.
  • Beschikken over voldoende commerciële vaardigheid en gevoel om signalen vanuit de opdrachtgevers op een juiste en adequate wijze op te vangen.
  • Je bent ondernemend  en pragmatisch ingesteld. Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken en bent in staat om (in overleg) efficiënt prioriteiten te stellen.
  • Je beschikt over praktische uitvoeringskennis en bent in staat om op basis hiervan gedegen advies uit te brengen.
  • Je bent in staat om bij te dragen aan de begeleiding en opleiding van minder ervaren adviseurs en levert een bijdrage aan het up to date houden van het kennisniveau en de efficiency van de afdeling.
  • Je hebt affiniteit met automatisering en kennis van LIM-systemen/Terra index.  

Voor ambitieuze kandidaten die hun horizon willen verbreden is deze functie een mooie extra uitdaging.

Wij bieden een informele werksfeer, waarin de kandidaat de ruimte krijgt om de functie zelf de nodige diepgang te geven en er doorgroeimogleijkheden zijn . Wij bieden een marktconform salaris, dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Mos Milieu kent een moderne, flexibele pensioenvoorziening.

Gewenst profiel:

Gezocht wordt naar kandidaten met een afgeronde HBO of WO-opleiding Milieukunde of Civiele Techniek. Het bezit van een Rijbewijs B is noodzakelijk. Kandidaten moeten beschikken over minimaal twee jaar (als adviseur) of vijf jaar (als senior adviseur of projectleider) relevante ervaring met bodemonderzoek / vergunning verlening.

 

 

Terug